Κάρτα Καυσαερίων

Δεν φτάνει να έχεις μόνο ένα ωραίο αυτοκίνητο. Είναι απαραίτητο να το συντηρείς έχοντας πάντοτε σαν προτεραιότητα την ασφάλειά σου αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος.

Πιστοποίησε την εκπομπή καυσαερίων του αυτοκινήτου σου στο επιτρεπτό όριο με την έκδοση της υποχρεωτικής κάρτας καυσαερίων στο συνεργείο μας!

Στο συνεργείο αυτοκινήτων Car Service Νικολάου Νικόλαος, το οποίο διατηρεί τις εγκαταστάσεις του στη Νέα Ιωνία, διαθέτουμε αξιόπιστο αναλυτή καυσαερίων για τη χορήγηση κάρτας καυσαερίων.

Συγκεκριμένα:
-Πραγματοποιούμε χορήγηση – ανανέωση εξουσιοδότησης κάρτας ελέγχου καυσαερίων για βενζινοκίνητα ή υγραεριοκίνητα αυτοκίνητα.

-Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε τιμές προνομιακές.

Συχνές Ερωτήσεις

Πού μπορώ να βγάλω κάρτα καυσαερίων

Σε κάθε εξουσιοδοτημένο συνεργείο αυτοκινήτων.

Κάθε πότε βγάζω κάρτα καυσαερίων

Κάθε χρόνο για όλα τα οχήματα μικτού βάρους 3,5 τόνων, ενώ κάθε δύο έτη μπορεί να χορηγηθεί και ταυτόχρονα με τον έλεγχο ΚΤΕΟ.

Κάρτα καυσαερίων – Κόστος

Το κόστος κυμαίνεται από 5€ – 12€ αναλόγα με τον τύπο του αυτοκινήτου.

Έλλειψη κάρτας καυσαερίων και πρόστιμο

Εάν δεν έχεις έγγυρη κάρτα καυσαερίων το πρόστιμο ανέρχεται από 35€-200€. Αυτό εξαρτάται από τους ελέγχους που θα κάνει η τροχαία και τί θα προκύψει από την εκπομπή ρύπων του αυτοκινήτου σου. Δεν αξίζει το ρίσκο. Κάλεσέ μας σήμερα για να σου εκδώσουμε την κάρτα σου.

Κλείσε το ραντεβού σου σήμερα

Κάλεσε σήμερα για να προγραμματίσεις το ραντεβού σου.