Φανοποιία – Βάψιμο Αυτοκινήτου

Παρέχουμε υψηλή ποιότητα και εγγύηση για κάθε εργασία που θα γίνει στο αυτοκίνητο σου. Θέλεις να επανέλθει το αυτοκίνητό σου στην αρχική του μορφή και για μας αυτό είναι δέσμευση.

Το συνεργείο μας, που έχει την έδρα του στη Νέα Ιωνία, συνεργάζεται με σύγχρονο φανοποιείο για όλες τις μάρκες και τύπους αυτοκινήτων.

Διαθέτει φούρνο οικολογικής τεχνολογίας, χρησιμοποιώντας μόνο υδατό διαλύτη χρωμάτων, τα οποία προσφέρουν γυαλάδα και αντοχή σε βάθος χρόνου.

Αναλαμβάνουμε τη διεκπεραίωση της ζημιάς μέσω ασφαλιστικής εταιρείας, χωρίς καμία επιβάρυνση.

Εξασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα σε όλες τις εργασίες πιστά, σε συνδυασμό με τις ασυναγώνιστες τιμές μας, οι οποίες είναι ειδικά προσαρμοσμένες για τις δύσκολες εποχές που ζούμε.

Και μην ξεχνάς, σε κάθε εργασία φανοποιείου παρέχουμε 12μηνη εγγύηση.

Υπηρεσίες Φανοποίας Αυτοκινήτου

Ποιες υπηρεσίες περιλαμβάνει η Φανοποία Αυτοκινήτου

Εάν έχεις τρακάρει μια φορά θα γνωρίζεις ότι προκειμένου να επανέλθει το αυτοκίνητό σου στην αρχική του κατάσταση, χρειάζεται φανοποιία και έναν “καλλιτέχνη” φανοποιό. Υπάρχουν πολλοί τρόποι που χρησιμοποιεί ένα φανοποιός όπως:

Μερική επισκευή αυτοκινήτου

Στην μερική επισκευή αυτοκινήτου ο φανοποιός κάνει τα αδύνατα δυνατά για να επαναφέρει τις ζημιές του αυτοκινήτου χρησιμοποιώντας την τέχνη του όπως κόλλημα, σφυρηλάτημα, στοκάρισμα, τρίψιμο. Έτσι δεν χρειάζεται αντικατάσταση τμημάτων του αυτοκινήτου και το κόστος είναι χαμηλότερο.

Ολική επισκευή αυτοκινήτου

Η ολική επισκευή αυτοκινήτου είναι αναγκαία όταν η ζημιές που έχουν προκληθεί είναι ανεπανόρθωτες. Τότε χρειάζονται ανταλλακτικά μέρη του αυτοκινήτου όπως: ένα προφυλακτήρας, μια πόρτα, ένα φτερό.

Bάψιμο αυτοκινήτου

Το βάψιμο του αυτοκινήτου είναι μια επισκευή που δεν χρειάζεται να έχεις τρακάρει για να την κάνεις. Εάν θέλεις να ανανεώσεις το χρώμα του και να γίνει και πάλι σαν καινούργιο μπορούμε να σου συστήσουμε εξειδικευμένους τεχνίτες που θα σου εξασφαλίσουν μια ποιοτική δουλειά που θα αντέξει στο χρόνο.

Συχνές Ερωτήσεις

Φανοποίια κόστος

Το κόστος της φανοποιίας εξαρτάται από το πόσο μεγάλες είναι οι ζημιές του αυτοκινήτου και τί εργασίες πρέπει να γίνουν. Αν θα χρειαστούν ανταλλακτικά ή μόνο μικρές επιδιορθώσεις. Πριν αφήσεις το αυτοκίνητό σου στο φανοποιό θα του ζητήσεις να γνωρίζεις ακριβώς το κόστος. Εάν σε καλύπτει η ασφαλιστική σου δεν θα σου στοιχίσει τίποτα.

Πόσες μέρες θα χρειαστεί να αφήσω το αμάξι μου στο συνεργείο;

Ανάλογα με την ζημιά που έχει υποστεί το αυτοκίνητο. Σίγουρα θα χρειαστεί να μείνεις μερικές μέρες χωρίς αυτό. Μερικά φανοποιία μπορούν να σου εξασφαλίσουν αντικατάσταση αυτοκινήτου μέχρι να είναι έτοιμο το δικό σου. Οι αφαλιστικές εταιρείες επίσης, αναλόγως συμβολαίου, μπορούν να σου διαθέσουν αυτοκίνητο αντικατάστασης. Σε κάθε περίπτωση δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Μπορούμε να βρούμε μαζί τη λύση. Επικοινώνησε μαζί μας.

Ολική ή μερική βαφή αυτοκινήτου

Προτείνεται το ολικό βάψιμο αυτοκινήτου. Εάν το αυτοκίνητου μετράει κάποια χρόνια είναι δύσκολο να πετύχει ο τεχνίτης το ίδιο χρώμα και με τρόπο τέτοιο ώστε να μην κάνει αντίθεση με το παλιό και να μην φαίνεται άσχημα. Το ολικό βάψιμο είναι σίγουρα ακριβότερο αλλά μπορεί να σου εξασφαλίσει ένα τέλειο αποτέλεσμα με εγγύηση διάρκειας.

Κλείσε το ραντεβού σου σήμερα

Κάλεσε σήμερα για να προγραμματίσεις το ραντεβού σου.