Service Αυτοκινήτου

Το service αυτοκινήτου κάνει τον κάθε ιδιοκτήτη να αναρωτιέται. Θα μου πουν την αλήθεια; Θα μου βάλουν καλά ανταλλακτικά; Θα ισχύει το κόστος που μου είπαν; Στο car service Νικολάου στη Νέα Ιωνία δεν υπάρχουν αυτοί οι προβληματισμοί.

Το γενικό service το οποίο προσφέρεται από έμπειρους τεχνίτες στο εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων μας, που έχει την έδρα του στη Νέα Ιωνία, είναι ο καλύτερος τρόπος, ώστε να διατηρούν το αυτοκίνητό σου στην κορυφαία του απόδοση.

Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει κάθε επισκευή που χρειάζεται το αυτοκίνητό σου, σε τακτικά χρονικά διαστήματα, προσφέροντάς σου άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση.

Εξυπηρετούμε στην Αθήνα και σε όλο τον νομό Αττικής.

Γενικό Service Αυτοκινήτου

Τι περιλαμβάνει το Service Αυτοκινήτου

Το service αυτοκινήτου πρέπει να γίνεται από μηχανικούς που γνωρίζουν ακριβώς τις ανάγκες του αυτοκινήτου. Ανάλογα με τη χρήση που κάνεις στο αυτοκίνητό σου, το service χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες

Μικρό Service Αυτοκινήτου

Αλλαγή Λαδιών

Η αλλαγή λαδών αυτοκινήτου είναι απλή διαδικασία. Αυτό που έχει σημασία είναι η ποιότητα των λαδιών. Εξαρτάται από τη χρήση που κάνεις, τον κινητήρα του αυτοκινήτου σου και τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Εμείς σου λέμε τι χρειάζεται. Η επιλογή είναι δική σου.

Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού

Το φίλτρο λαδιού καθαρίζει το λάδι του κινητήρα. Με τον καιρό και τη χρήση του οχήματός σου, τα λάδια βρωμίζουν και φθείρουν τον κινητήρα σου. Το φίλτρο λαδιού παγιδεύει τις βρωμιές, αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής του κινητήρα.

Διαγνωστικός Έλεγχος Αυτοκινήτου

Ο διαγνωστικός έλεγχος του αυτοκινήτου, εντοπίζει άμεσα οποιαδήποτε βλάβη του αυτοκινήτου σου, εξοικονομώντας σου αρκετά χρήματα. Αποτελεί ταυτόχρονα έλεγχο ασφαλείας αφού η πρόληψη προφυλάσσει τόσο το αυτοκίνητο όσο και τους επιβάτες του.

Μεγάλο Service Αυτοκινήτου

Ότι περιλαμβάνει το μικρό service αυτοκινήτου συν:

Αλλαγή Μπουζί

Η αλλαγή μπουζί πρέπει να γίνεται τακτικά ανάλογα με τα χιλιόμετρα που κάνεις και το είδος μπουζί που επιλέγεις. Ενδεικτικά: το μπουζί νικελίου πρέπει να αντικατασταθεί μετά από 30.000 με 45.000 χλμ, το μπουζί πλατίνας μετά από 70.000 χλμ, το μπουζί διπλής πλατίνας μετά από 80.000 χλμ, ενώ το μπουζί ιριδίου μετά από 60.000 με 120.000 χλμ.

Αλλαγή Φίλτρου Αέρος

Για να λειτουργεί σωστά ο κινητήρας σου χρειάζεται να γίνεται σωστή καύση ανάμεσα στο καύσιμο που χρησιμοποιείς με τον αέρα της ατμόσφαιρας. Όσο πιο καθαρός ο αέρας τόσο καλύτερα λειτουργεί ο κινητήρας σου. Το φίλτρο αέρος αποτρέπει τις βρωμιές να εισέλθουν στον κινητήρα και να του προκαλέσουν βλάβες.

Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης

Όλα τα αυτοκίνητα έχουν εγκατεστημένα φίλτρα στο σύστημα κυκλοφορίας τους. Ο έλεγχός τους και η αλλαγή τους κρίνεται απαραίτητη όταν αυτά γεμίσουν με ακαθαρσίες από αμφίβολης ποιότητας καυσίμων, που δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε.

Πλήρες Service Αυτοκινήτου

Ότι περιλαμβάνει το μικρό και το μεγάλο service αυτοκινήτου συν:

Αλλαγή βαλβολίνων

Η βαλβολίνες είναι τα λάδια για την σωστή λειτουργία του κιβώτιου ταχυτήτων. Σε αντίθεση με το λάδι του κινητήρα, η αλλαγή βαλβολίνων μπορεί να χρειαστεί ακόμα και μετά από 120.000χλμ., ανάλογα πάντα με την χρήση του αυτοκινήτου και τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Αλλαγή δίσκου/συμπλέκτη

Ο δίσκος-πλατό του συμπλέκτη είναι από τα μέρη του αυτοκινήτου που φθείρονται περισσότερο λόγω της συχνότητας πέδησης. Όταν το αυτοκίνητό σου κινείται με δυσκολία, όπως λέμε “πατινάρει”, τότε χρειάζεσαι επειγόντως αλλαγή.

Αλλαγή ιμάντα

Ο ιμάντας χρονισμού ή αλλιώς ο ιμάντας κίνησης του αυτοκινήτου σου πρέπει να ελέγχεται τακτικά από έναν έμπειρο μηχανικό. Και αυτό γιατί εάν έχει φθαρεί μπορεί να κοπεί και θα βλάψει τον κινητήρα σου.

Καθαρισμός Μπεκ

Τα μπεκ ψεκάζουν τα καύσιμα στον κινητήρα. Με το πέρασμα του χρόνου και των χιλιομέτρων φθείρονται. Εάν δεν καθαριστούν, ο κινητήρας δεν αποδίδει όπως πρέπει και το αυτοκίνητο “καίει” περισσότερα καύσιμα.

Έλεγχος Υγρών και φρένων

Η συντήρηση των φρένων του αυτοκινήτου σου είναι μείζονος σημασίας για την ασφάλειά σου. Τα υγρά των φρένων βοηθούν ώστε να φρενάρει το αυτοκίνητο σωστά σε όλες τις ταχύτητες. Εμείς φροντίζουμε για την ασφάλειά σου και σε συμβουλεύουμε για να έχεις τον απόλυτο έλεγχο του οχήματός σου.

Γενικός Έλεγχος Αυτοκινήτου

Περιλαμβάνει: Έλεγχο του συστήματος φόρτισης (μπαταρία , δυναμό), του συστήματος διεύθυνσης (μπόσικα του τιμονιού και των αξόνων αυτού) , έλεγχο του συστήματος πέδησης (τακάκια φρένων και καθαρισμό των σιαγόνων αυτών εάν χρειάζεται), έλεγχο των φώτων και τέλος έλεγχο και γρασάρισμα των θυρών εάν κρίνεται απαραίτητο.

Άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση με πολύ καλές τιμές.Τέλειο σε ολα

Δημήτρης Τ.

Έγινε σωστή δουλειά στο σέρβις δείχνοντας μου όλα τα ανταλλακτικά που αντικατέστησε.Τιμές σε κανονικά πλαίσια. Εξυπηρετικοί και αρκετά καλός χώρος.

Γιώργος Ξ.

Ένα σωστό συνεργείο!

Στέφανος Π.

Περισσότερα Google reviews

Συχνές Ερωτήσεις

Αλλαγή λαδιών τιμή

Το κόστος της αλλαγής των λαδιών εξαρτάται από τον τύπο των λαδιών, τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και τα χιλιόμετρα που κάνεις καθημερινά. Μπορεί να είναι πολύ φθηνά ή να έχουν κάποιο κόστος παραπάνω. Η επιλογή είναι δική σου.

Αλλαγή λαδιών κάθε πότε

Η αλλαγή λαδιών γίνεται με βάση τα χιλιόμετρα που διανύεις όπως αναγράφονται πάνω στην συσκευασία του λαδιού. Εξαρτάται όμως και από την χρήση του αυτοκινήτου. Για παράδειγμα εάν περνάς πολλές ώρες στην κίνηση θα χρειαστείς αλλαγή λαδιών πιο σύντομα. Προτείνεται να αλλάζονται τακτικά.

Κάθε πότε να κάνω πλήρες service αυτοκινήτου

Ένα πλήρες service αυτοκινήτου γίνεται κάθε 100.000 χλμ. Φυσικά εξαρτάται και από το πόσο τυπικός είσαι στα ενδιάμεσα μικρά και μεγάλα service. Καθώς και από την ποιότητα των εργασιών και των ανταλλακτικών. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε μαζί μας.

Κλείσε το ραντεβού σου σήμερα

Κάλεσε σήμερα για να προγραμματίσεις το ραντεβού σου.