Βελτιώσεις Αυτοκινήτων

Οι μηχανικοί μας στο Car Service Νικολάου είναι στη διάθεση σας, για να σας προσφέρουν την δυνατότητα να μετατρέψετε – βελτιώσετε σωστά το αυτοκίνητο σας, έτσι ώστε να έχετε μέγιστη απόδοση.

Στόχος είναι η δική σας ικανοποίηση, γι’ αυτό προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες σας.

Στο συνεργείο αυτοκινήτων Car Service Νικολάου Νικόλαος, που βρίσκεται στη Νέα Ιωνία, πραγματοποιούμε γενικές εργασίες μεγάλης σημασίας για το όχημά σας, όπως είναι το αξιόπιστο και οικονομικό service και βελτιώσεις για όλους τους τύπους αυτοκινήτου και όλες τις μάρκες.

Διαθέτουμε πλήρες εξοπλισμένο συνεργείο καθώς και έμπειρο τεχνικό προσωπικό, πάντα διαθέσιμο να σας προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Παρέχουμε άμεση αλλά και οικονομική εξυπηρέτηση, φροντίζοντας πάντα να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας, για να κρατάμε ικανοποιημένο το πελατολόγιό μας αλλά και για να το αυξάνουμε.

Συχνές Ερωτήσεις

Τί σημαίνει αλλαγή στο πρόγραμμα του κινητήρα;

Κάθε αυτοκίνητο έχει εργοστασιακά συγκεκριμένο πρόγραμμα για να ρυθμίζονται οι λειτουργίες του αλλά και για να αποδίδει όσο χρειάζεται. Εάν χρειαστείς κάποια βελτίωση των περιφερειακών λειτουργιών του αυτοκινήτου σου (π.χ. εξάτμιση), ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου σου δεν θα αναγνωρίσει αυτήν την αλλαγή και για να αποδώσει θα πρέπει να γίνει επαναπρογραμματισμός του κινητήρα σου.

Αν αυξήσω την ιπποδύναμη θα έχω και απόδοση και οικονομία;

Όταν αναβαθμίζεται ο εγκέφαλος ενός αυτοκινήτου βελτιώνεται σε ένα μεγάλο ποσοστό και η απόδοσή του. Αυτό εξαρτάται φυσικά από το εάν θα γίνουν συνδυαστικά και περιφερειακές βελτιώσεις. Μαζί με όλες τις βελτιώσεις ενισχύεται η ροπή του οχήματος και κατά συνέπεια θα έχεις και οικονομία στα καύσιμα.

Η αλλαγή της εξάτμισης θα βελτιώσει την απόδοση του αυτοκινήτου μου;

Η αλλαγή της εξάτμισης δεν μπορεί να βελτιώσεις ιδιαίτερα την απόδοση του αυτοκινήτου. Εξαρτάται από πολλές παραμέτρους όπως αν θα είναι ολική αλλαγή, εάν θα γίνει σε συνδυασμο με άλλες βελτιώσεις, με τον τύπο του αυτοκινήτου αλλά και από την ίδια την εξάτμιση και τον μηχανικό που θα την αλλάξει. Επικοινώνησε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Κλείσε το ραντεβού σου σήμερα

Κάλεσε σήμερα για να προγραμματίσεις το ραντεβού σου.